Já a Letná? Je to o jednáních a dohodě, tvrdí Vrba

Bude mít Pavel Vrba v portfolii kromě Žiliny, Viktorie Plzeň, české reprezentace a Anži Machačkala také Spartu?

Já a Letná? Je to o jednáních a dohodě, tvrdí Vrba

O všem rozhodnou nejbližší dny. Letenský kolos, který se v úvodu nového pracovního týdne zbavil tandemu Požár - Holoubek, by ale rád představil nového hlavního trenéra již před nejbližším kolem se Zlínem, na který narazí již v pátek.

Pakliže by se to nepovedlo, během nejbližší reprezentační pauzy, která se rozjede v příštím týdnu, už by se tak stát mělo.

Nejvážnějším kandidátem na prestižní uvolněné křeslo je právě třiapadesátiletý rodák z Přerova, jenž je po svém zimním konci v ruské Premier League bez angažmá.

Vrba dle vypsaných kurzů poráží Kotala, Látala, Radu, Kozla, Martina Haška, Chovance i Dušana Uhrina mladšího a sám dotyčnou variantu určitě nezavrhuje...

"Chci trénovat. Zda to bude hned, nebo až v létě, nedokážu říct," uvedl v pondělí v rozhovoru pro aktualne.cz respektovaný odborník.

Sám stále pošilhává i po třetím angažmá mimo ČR. "Je to o jednáních, je to o dohodě. To platí o Česku i o zahraničí. V této chvíli je to otevřená věc," pokračoval aktualne.cz citovaný Vrba, jenž už měl se slavným "S" absolvovat dvě jednání. Jedno již v roce 2016 a druhé na startu března.

Zároveň stále dává šanci i "svému" západočeskému celku z Doosan arény, kde je momentálně pod tlakem Roman Pivarník..

"V současné době jsou ale v Česku tři čtyři dobré a zajímavé adresy. Proto bych nespecifikoval jenom Spartu," uzavřel Vrba, jehož slova vyšla na portálu sport.cz.

Sparťanská srdce pláčou. Jejich miláčky přehrávají hráči s menšími platy a horšími podmínkami k přípravě