Modesteho lákají, aby se vrátil domů. Zájemci jsou

Anthony Modeste je jedním z nejpříjemnějších překvapení tohoto ročníku Bundesligy. Vklínil se mezi takové střelce jako Aubameyang a Lewandowski a se současnými sedmnácti trefami stále může pomýšlet na korunu krále střelců.

Modesteho lákají, aby se vrátil domů. Zájemci jsou

Opora kolínských „Kozlů“ je tak zcela logicky spojována s možným letním přestupem. A také s možností nominovat tohoto kanonýra do národního celku Francie, což je pro něj téma dosud nepopsané.

Modeste se narodil v přístavním „filmovém“ městě Cannes a je s tímto regionem pevně spjat. Kdykoli to jde, vrací se na „rodnou hroudu.“ A toho chtějí využít i zájemci o jeho služby.

 Který velký tým je regionálně nejblíž přímořskému Cannes? No přece přístavní Marseille a jeho slavný Olympique. Nástupci Bernarda Tapieho tam začali pomalu, ale jistě budovat silný tým s dlouhodobou perspektivou a Anthony Modeste by se jim pořádně hodil do krámu.

 A co na to 28 letý francouzský útočník tmavé pleti? „Vedle v Nice hraje Mario Balotelli, nikdy není dobré si zavírat dveře do žádného klubu. Je pěkné, že je o mě takový zájem,“ řekl televizní stanici Canal+.