Cavani si na Barcu věří, vyhráno ale prý Pařížané zatím nemají

Zase je ve svém živlu a v centru pozornosti. Edinson Cavani, uruguayský reprezentant a opora Paris St. Germain. O víkendu dal vítězný gól v do sítě Nancy, jeho tým poskočil na druhé místo tabulky a jako jeden muž se těší do Barcelony.

Cavani si na Barcu věří, vyhráno ale prý Pařížané zatím nemají

Jak známo, ve středu se hraje na Nou Camp odveta osmifinále Ligy mistrů proti domácí FC. Pařížané v prvním zápase vyhráli 4:0 a mají velmi blízko k postupu. Přišla na to řeč i s Cavanim: „Máme krásný náskok, ale nesmí nás to ukolébat. Barcelona patří pořád k nejlepším týmům světa. Ale pro postup uděláme vše,“ řekl novinářům.

V současném ročníku francouzské ligy je Cavani nejlepším střelcem, dal už 27 branek, o pět branek méně dal Lacazette z Lyonu. „Je to hezké, že jsem dal už tolik branek, ale musím také pracovat pro tým,“ přidal skromně.

Cavani je pod Eiffelovkou od sezony 2013/14 a francouzský styl života se mu evidentně líbí. „Chtěl bych tu zůstat i nadále,“ pověděl do televizních kamer. Současný kontrakt mu vyprší v létě příštího roku a Cavani bude už během tohoto jara jednat o prodloužení. „Chci v Paříži vyhrát ještě hodně trofejí,“ zakončil.