Brněnský kouč Habanec: Lavičky jsem si před utkáním nespletl

Brno si chtělo přijet na Slovácko pro důležité tři body, ale nakonec se vracelo domů jen s jedním bodem za bezbrankovou remízu. Pikantní návrat to byl pro kouč Svatopluka Habance, který ještě v minulé sezóně tým z Uherského Hradiště sám vedl.

Brněnský kouč Habanec: Lavičky jsem si před utkáním nespletl

Šance byli na obou stranách, ale žádný ze střelců se nakonec neprosadil. Významnou roli v tomto utkání sehráli oba brankáři, kteří se činili a vytasili z rukávu několik důležitých zákroků. „V defenzivě si počínáme slušně, ale bohužel se zatím trápíme vpředu. Do poločasu jsme byli horším mužstvem než Zbrojovka, a tak asi musíme bodík brát,“ prohlásil brankář Slovácka Milan Heča, který se svými spoluhráči ve třetím jarním kole opět remizoval.

Po utkání byl nakonec spokojený i kouč Brna, který ze tří utkání jara urval se svými spoluhráči pět bodů. „V koutku duše jsem si ovšem přál, abychom jich měli sedm. To se nepovedlo, a tak se teď musíme pečlivě nachystat na Bohemku. Dvanáctá remíza v sezóně je samozřejmě negativem,“ hodnotil po utkání Habanec situaci Brna v tabulce.

A jak si užíval svůj návrat na stadión v Uherském Hradišti? „Lavičky jsem si před utkáním nespletl. Trochu nostalgie jsem ale pochopitelně na stadiónu cítil. Fanoušci Brna ale přijeli v hojném počtu. Za to, jakou nám vytvořili výtečnou kulisu, jim patří velký dík,“ dodával na tiskové konkurenci Habanec.