Guardiola chválí útočníka na odstřel: To je ten nejlepší Agüero všech dob!

Ještě před pár týdny byl útočník Manchesteru City Sergio Agüero zralý na odpis. Pod Pepem Guardiolou ztratil výsadní postavení, kterým se pyšnil v minulých letech a po příchodu Gabriela Jesuse na tom byl ještě hůř. Nyní se ale vše obrací k lepšímu a španělský kouč zkušeného forvarda vychválil do nebes.

Guardiola chválí útočníka na odstřel: To je ten nejlepší Agüero všech dob!

Argentinci pomohlo zranění mladého brazilského reprezentanta, který po svém lednovém příchodu dostával mnohem více prostoru. Nyní ale tíha odpovědnosti leží opět na Agüerovi a ten se s tím vypořádává výborně.

Naposledy ve středu pomohl svým jedenadvacátým a dvaadvacátým gólem k postupu přes Huddersfield do šestého kola FA Cupu a k tomu přidal i jednu gólovou asistenci.

„Toto je nejlepší Sergio Agüero všech dob. Jeho středeční výkon byl úžasný. Jeho náběhy byly perfektně načasované a po celý zápas hrál ve vysokém tempu,“ řekl Guardiola pro BBC a pochválil i gólmana Brava, který hned v úvodu daroval gól soupeři.

„Jeho výkon nám pomohl zvítězit. Sice jsme dostali gól, ale pořád jsme hráli dobře. Proti dobrému týmu jsme předvedli kvalitní výkon. Kazili jsme sice poměrně dost přihrávek, ale věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého,“ liboval si po postupu.