Proč Pospíšil odmítl druhý tým polské Ekstraklasy?

Ač se o nejbližší budoucnosti pětadvacetiletého špílmachra Martina Pospíšila živě spekulovalo několik týdnů, sám záložník s minulostí v Sigmě Olomouc či Viktorii Plzeň nakonec setrval na severu Čech.

Proč Pospíšil odmítl druhý tým polské Ekstraklasy?

Tento týden prodloužil v Jablonci kontrakt o další sezonu a má tak jistotu, že bude zelenobílý trikot oblékat minimálně do 30. června 2018.

Polský tisk informoval, že o svěřence kouče Kluckého stál aktuálně druhý tým polské nejvyšší soutěže Jagellonia Bialystok, která je po Legii Varšava druhým nejofenzivnějším celkem u našich severních sousedů a zatím naposledy rozdrtila Górnik Leczna poměrem 5:0.

Byla to pravda a opravdu hrozil jeho odchod z domácí ligy? "Probíhalo to docela dlouho a čekalo se, protože přes zimu tam byla nějaká nabídka, která se řešila. Nakonec jsme spolu s manažerem usoudili, že bude nejlepší spojit mou nejbližší budoucnost dál s Jabloncem," ozřejmil na webu sport.cz kolega Beneše, Hrubého, Doležala a spol.

"Chtěl bych navázat na ten rok a půl po mém příchodu, kdy jsem si nasadil poměrně vysokou laťku. Po výměně trenéra jsem pak necítil takovou důvěru a moje výkony nebyly optimální. Teď se ale cítím skvěle, možná ještě líp, než když jsem přicházel," doplnil na stránkách sport.cz trojnásobný reprezentant Česka.

V aktuální ligové sezoně ještě Pospíšil neskóroval. Dohromady dal v lize sedmnáct branek, s tím, že za Jablonec skóroval od roku 2014 jedenáctkrát.